Cel mai bune stranduri din Baile Herculane

Table of Contents

Stațiunile balneare de pe teritoriul țării noastre sunt recunoscute pentru efectele terapeutice ale apelor bogate în proprietăți care ajută la tratarea diverselor boli și afecțiuni ale organismului. Baile Herculane reprezintă una dintre cele mai mari stațiuni din România, dar și cea mai cunoscută mai ales atunci când ești în căutarea unui strand la aer liber, de munte. De asemenea, zona este înconjurată de mai multe atracții turistice, fiind poziționată în apropierea Defileului Dunării, care este o zonă de referință a ramurii turistice de la noi din țară.

Un sejur aici îți poate oferi toate condițiile necesare unei vacanțe în care puteți combina diverse tratamente balneare cu relaxarea și odihna. Atât în cadrul unităților de cazare special amenajate din stațiune, cât și în natură, în locurile special amenajate există câte un strand de referință pentru stațiunea Baile Herculane în care puteți să vă bălăciți și să vă relaxați alături de familie, prieteni și iubită. În acest articol vom prezenta principalele stranduri din stațiune pe care le puteți vizita când vă aflați în zonă:

Strand Baile Herculane 7 izvoare

Acesta este unul dintre cele mai cunoscute stranduri din stațiune. Locația este una foarte frumoasă, oferă priveliști frumoase în natură, iar prețurile sunt accesibile. În perioada sezonului estival una dintre principalele probleme este că ștrandul este foarte aglomerat, mai ales în weekend, însă dacă vă alegeți un moment din săptămână în care stațiunea nu este la fel de aglomerată, atunci totul va fi în avantajul dvs. Prețurile nu sunt foarte mari, intrarea este 20 de lei, iar închirierea unui șezlong 10 lei. De asemenea, puteți comanda o băutură răcoritoare de la barul amplasat lângă strand. Acest loc este recomandat pentru toate categoriile de vârstă, deoarece există și piscină pentru copii, iar nivelul ștrandului variază între 1,50 m și 2,20 m astfel încât toata lumea să se poată bucura.

strand baile herculane

Strandul Termal Cerna

Acest strand este recunoscut pentru frumusețea arhitecturii acestuia fiind unul dintre cele mai importante din punct de vedere istoric din stațiunea Baile Herculane și care este întreținut foarte bine și folosit anual de sute de turiști. De asemenea, momentul în care hotărâți să faceți o baie aici trebuie ales cu mare grijă, deoarece puteți găsi aglomerație. Prețurile sunt accesibile, puteți merge la barul de lângă să luați o gustare sau o băutură răcoritoare pentru a vă relaxa în totalitate. O altă opțiune pe care o aveți este închirierea unui șezlong pe care puteți sta și să vă odihniți, să respirați aerul curat de munte sau să vă bronzați. Apa este curată, întreținută și destul de răcoritoare, mai ales pe timpul sezonului estival când temperaturile sunt ridicate. Prin urmare, în cazul în care sunteți pasionat de istorie și de arhitectură, acesta este locul potrivit în care vă puteți petrece o bună parte din sejur.

strand baile herculane

Stranduri Termale Versay

Una dintre cele mai frumoase atracții din stațiune, în care oamenii preferă să vină pe timpul sezonului estival pentru a se relaxa și a face o baie benefică organismului. Este printre cele mai amenajate locații din stațiune, loc în care puteți găsi terasă la care puteți mânca sau bea ceva, șezlonguri de închiriat, prețul fiind accesibil. 30 de lei pentru 3 ore sau 50 lei pentru o zi întreagă, în cazul adulților. Priveliștea oferită de frumusețea Munților Mehedinți este unică și vă poate oferi momente de neuitat. Apa de aici este termală, iar adâncimea crește treptat de la 1,50 m la 2,05 pentru cei experimentați în înot. Pe parcursul weekendului strandul este mai aglomerat. Muzica este pe fundal pe tot parcursul sezonului, atmosfera fiind de vis.

strand baile herculane

Baile Termale Venera

O altă atracție turistică, cunoscută ca și strand din Baile Herculane sau mai degrabă stranduri deoarece această locație este un complex de mai multe stranduri Celsius. Peisajul oferit de frumusețea naturii vă va rămâne pe retină imprimat pentru o perioadă lungă de timp având în vedere panoramele de aici. Atmosfera este una plăcută pentru că oamenii sunt veseli și cu chef de distracție, iar pe timpul sezonului estival aveți ocazia de a întâlni persoane venite de prin toate colțurile lumii și chiar de peste hotare. Așadar aici puteși avea o experiență plăcută în care puteți să descoperiți noi mentalități, să vă relaxați și să faceți o baie benefică pentru psihicul vostru.

strand baile herculane

Concluzii

Această stațiune stă la dispoziția dvs. în cazul în care vă aflați în zonă și vă poate oferi cele mai bune condiții pentru un sejur de neuitat. Foarte important este să vă alegeți momentul potrivit astfel încât să evitați aglomerația, iar atunci când sunteți entuziasmați și doriți să faceți o baie, această stațiune vă pune la dispoziție mai multe locuri din care puteți alege ceea ce vă place cel mai mult. Sănătatea dvs. este prioritară, iar foarte important este să plecați de aici cu un feedback cât mai bun și cu ideea de o posibilă revizitare a locului.

Postari Asemanatoare