Despre noi

Stațiuni Balneare este o platforma de referință în care vei găsi sfaturi practice și utile cu privire la starea stațiunilor precum și idei de petrecere a timpului liber. România se numără printre norocoasele pământuri ce găzduiesc stațiuni balneare. Pe lângă plictiseală și monotonie, aici se tratează afecțiuni de tot felul, de la reumatism și până la tulburări neurologice, cardiovasculare, respiratorii sau digestive. După un minisejur într-o stațiune balneară, vă veți recăpăta forțele și veți pleca acasa cu gând de reîntoarcere.

Stațiuni Balneare este atlasul complet al băilor termale din Romania. Aici vei găsi informații referitoare la tratamente, obiective turistice de vizitat și legende. Site-ul conține informații utile pentru vizite în orice anotimp și pe orice vreme. În plus, tot pe acest portal vei găsi sugestii de cazare, pensiuni recomandate de turiștii sau locuri ascunse, mai puțin vizitate, însă cu un farmec aparte.

Misiunea noastră este de a deveni un promotor cat mai eficient al turismului național balnear. Pentru că, poate au existat situații în care realitatea nu s-a ridicat la înățimea așteptărilor din poze, dorim să vă punem la dispozitie toate informațiile necesare pentru a vă crea itinerariul dorit. Selectăm cu grijă informațiile de actualitate și de interes pentru a vă face căutarea mai ușoară.

Va multumim pentru interesul acordat,

Cu mare drag,

Echipa www.StațiuniBalneare.com