Cele mai bune locuri de camping la Baile Felix pentru 2022

Cuprins

Campingul la stațiune este o variantă bună atunci când îți planifici un sejur. Baile Felix este una dintre cele mai cunoscute stațiuni balneare de pe teritoriul țării noastre. Aflată la granița cu Ungaria, lângă orașul Oradea, acest loc reprezintă o atracție semnificativă pentru majoritatea românilor. Zonele de camping sunt frecventate de către turiști, prețurile fiind accesibile, iar oamenii primitori. Mâncarea tradițională din N-Vestul României stârnește un mare interes atât pentru cetățenii noștri cât și pentru turiștii de peste graniță.

Vă recomandăm să vă informați bine atunci când mergeți într-o stațiune pentru a întâmpina surprize neplăcute. Dormitul cu cortul necesită condiții destul de pretențioase pentru majoritatea turiștilor. Camping Baile Felix este soluția pentru rezolvarea unei astfel de probleme.

camping baile felix

Principalele locații de camping din stațiune

Zona de lângă stațiune este foarte frumoasă, fiind înconjurată de natură și de diverse atacții turistice care stârnesc interesul. Vă recomandăm o noapte cu cortul la un camping de calitate, deoarece dormitul în aer liber este benefic organismului uman și poate contribui mult la refacerea psihicului. Stresul provocat la muncă sau de probleme întâlnite în rutină poate duce la apariția sau amplificarea anumitor afecțiuni. Prin urmare, trebuie să încercați cât mai multe metode pentru a vă menține organismul într-o formă bună.

Experții noștri v-au pregătit o serie de locații pentru campat astfel încât să puteți alege în funcție de preferințele pe care le aveți.

Apollo Camping Baile Felix

Cel mai recunoscut camping din stațiune, aflat la marginea acesteia, lângă drumul ce vine dinspre orașul Oradea, este adesea vizitat de turiștii aflați în zona stațiunii. Condițiile de aici sunt optime, iar prețul foarte accesibil. Curățenia se menține zilnic de către personal, există multe locuri în care vă puteți instala cortul sau rulota. Vă recomandăm să vă planificați sejurul înainte și să luați legătura cu proprietarul. În sezonul estival, camping-ul este suprasolicitat și s-ar putea să nu mai găsiți locuri disponibile. Totodată, dacă plătiți 5 zile în avans, veți primi o zi gratis, iar copiii cu o vârstă sub 4 ani au acces gratuit.

Spațiul asigurat este de 30 mp/cort și 60 mp/caravană. Accesul la prizele din camping pentru încărcarea telefoanelor mobile este gratuit, iar aici puteți să vă racordați la rețeaua electrică. Băile sunt la comun, prevăzute cu dușuri cu apă caldă termală și toalete. Amplasarea cortului este gratuită, iar în cazul în care doriți să faceți grătar, aveți locuri special amenajate pentru astfel de activități.

Pe timpul sezonului de vară campingul este deschis non-stop. Majoritatea turiștilor care trec pe aici consideră că sunt condiții foarte bune și rămân cu un feedback pozitiv.

Pensiunea Carmena Camping Baile Felix

Pensiunea cu cea mai mare suprafață din stațiune, reprezintă un loc important, de lux, pentru turiștii care vin aici. Este recunoscută și pentru aspectul natural din exterior, bogat în pomi fructiferi, tuia, arbuști sau flori colorate. Condițiile sunt de foarte bună calitate, personalul primitor, iar prețurile accesibile. Unitatea de cazare este compusă din camere duble, triple, cu 4 locuri și un apartament cu 2 camere pentru 4 persoane.

În total sunt 10 camere, dotate cu baie proprie, TV, internet prin Wi-Fi, balcon, terasă, living și restaurant propriu. Intimitatea vă este asigurată și atunci când doriți să mâncați la restaurant. Acesta este disponibil doar pentru clienții care sunt cazați în pensiune.

pensiunea carmena camping baile felix

Complexul turistic Monaco camping Baile Felix

Se află în centrul stațiunii, la câțiva km de orașul Oradea și la mai puțin de 25 km de vama cu Ungaria, Borș. Este alcătuit din 72 locuri de cazare, fiind prevăzut cu un salon pentru micul dejun, un bar de zi, terasă și două săli de conferință. Condițiile din camere sunt potrivite pentru un sejur liniștit, de odihnă. Aici puteți beneficia de baie proprie, TV, internet Wi-fi, balcon și frigider.

Sala de conferințe este destinată partenerilor de afaceri care aleg să se întâlnească aici și are o capacitate de 20 de persoane. Parcarea interioară este cu plată (în limita locurilor disponibile), iar cea din exterior este gratuită. În curtea complexului este instalată și o piscină cu apă încălzită, sărată (26-32 grade Celsius). Piscina este împărțită în 2 bazine (unul pentru copii și unul pentru adulți) și un jacuzzi.

Pensiunea Camping Baile Felix Anthimos

Aflat la marginea pădurii de lângă stațiune, Pensiunea Anthimos este locul potrivit în care puteți combina perfecțiunea luxului cu frumusețea naturii. Aceasta cuprinde 13 camere, dintre care 11 camere duble și 2 apartamente cu cele mai bune condiții. Centrul de afaceri este cel mai important, fiind alcătuit din 2 săli de conferință și un foyer, unde se pot organiza întâlniri sau evenimente importante.

Pe timpul sezonului estival puteți să vă relaxați în jacuzzi-ul destinat pentru o baie relaxantă, iar dacă aveți copiii cu dvs., pensiunea a pregătit un loc special de joacă pentru aceștia. La mai puțin de 500 m de stațiune, se află și parcul acvatic, AQUA PARK PRESIDENT, unul dintre cele mai importante din zonă pentru distracție.

Partajeaza:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Postări Asemănatoare

stranduri
Cele mai bune stranduri de la Praid

Dacă eşti iubitor de natură şi îţi place să te bucuri de efectele ei benefice, o destinaţie cu bai termale, spa şi saună revitalizează organismul