♨️Tratament balnear pentru arteriopatii periferice la Moneasa

Despre stațiunea balneară Moneasa

Stațiunea Moneasa este o localitate special amenajată și dotată, având ca principal obiectiv valorificarea factorilor naturali de cură și resurse climaterice.

Plină de izvoare cu ape termale și minerale care sunt cunoscute încă din cele mai vechi timpuri, țara noastră este un adevărat cufăr plin cu comori. Bioclimatul oferit de Moneasa este unic, eficientizând tratamentul pacienților suferinzi de arteriopatii periferice. Umiditatea se încadrează în limitele normale, iar temperatura este una favorabilă pe tot anul. Bazele balneoclimaterice prezente în Moneasa îți permit să te relaxezi chiar și în timpul ședințelor de tratament. Acestea pot îndeplini și alte funcții din domeniul turismului, de ex: odihna, practicarea unor sporturi, recreerea sau dezvoltarea unor alte forme de turism(cultural, reuniuni ș.a.m.d.).

Aparatura folosită s-a dovedit a fi eficientă în special în lupta cu arteriopatii periferice, dar și în cazul pacienților care doresc tratarea altor boli.

Tratament balneoclimateric pentru arteriopatii periferice

Moneasa este recomandată de cele mai multe ori de către medici pentru persoanele care suferă de arteriopatii periferice datorită faptului că acestea au un rol important în ceea ce privește asistența medicală balneoclimatică a pacientului. Datorită procedurilor de tratament non-invaziv disponibile în Moneasa, vei putea trata arteriopatii periferice fără a depune un efort considerabil și fără a te îngrijora în privința repercusiunii bolii.

O mulțime de oameni s-au vindecat de arteriopatii periferice după ce au efectuat proceduri de tratament la centrele balenoclimaterice din Moneasa. De ce să nu te bucuri și tu de oportunitatea de a scăpa de Moneasa după doar câteva ședințe de tratament eficient?

Printre principalele caracterstici ale stațiunii Moneasa care contribuie la tratarea a numeroase boli, precum arteriopatii periferice, se numără lipsa expunerii la factorii de poluare. Astfel, aerul este întotdeauna curat, având un indice de calitate a aerului foarte bun. Zonele adiacente stațiunii Moneasa nu adăpostesc fabrici sau combinate chimice. Așadar, posibilitatea de eliminare în aer a diferiți compuși chimici, dăunători organismului, este inexistentă.

Pentru ca o cură să fie cât mai eficientă, medicul prescriptor trebuie să fie mai mult decât sigur că un astfel de tratament pentru Moneasa poate fi foarte folositor dacă este bine individualizat, dar și foarte dăunător în caz contrar.

Având certitudinea că ești pe mâinile unor profesioniști în ceea ce privește tratarea pacienților suferinzi de arteriopatii periferice, te vei putea relaxa și bucura totodată de facilitățile oferite de centrele baleare. Fie că vorbim de băi calde cu ape minerale sau de electroterapie, experiența va fi atât plăcută, cât și benefică tratării împotriva diferitelor afecțiuni.

Există mai multe tipuri de oameni care obișnuiesc anual să viziteze Moneasa. În funcție de repartiția curelor, oamenii își fac apariția la Moneasa pentru profilaxie, cel puțin o dată pe an, având în vedere faptul că recomandarea medicului prescriptor este de o cură pe an și pentru tratament de arteriopatii periferice sau recuperare 2 cure pe an, la un interval de 4-6 luni

Exploră stațiunele balneare după tipurile de proceduri

Cazare în Moneasa

Un mare avantajal vacanțelor balneoclimaterice este îmbinarea programelor de prevenție cu tratamentele dedicate, distracția și relaxarea. Rezervarea unui sejur la Moneasa poate fi mai mult decât binefăcător pentru minte și trup și este, totodată, o modalitate foarte bună de a-ți ocupa timpul liber. Condițiile de cazare disponibile la unitățile turistice din Moneasa sunt pur și simplu excelente.

Pe lângă oportunitatea de a admira peisaje mirifce chiar din camera unității de cazare, ai la dispoziție o mulțime de servicii adiționale la prețuri avantajoase. Astfel, pe lângă faptul că ai ocazia să tratezi arteriopatii periferice, te poți relaxa făcând o plimbare în zona turistică sau chiar explorând împrejurimile stațiunii Moneasa.

Există o mulțime de hoteluri și pensiuni în Moneasa care sunt pregătite să primească pacienții care suferă de arteriopatii periferice. Pe durata șederii în stațiunea Moneasa, toate grijile și problemele cotidiene vor putea fi lăsate deoparte. Astfel, psihicul va lucra la îmbunătățirea stării de sănătate. Tratamentele balenoclimaterice coroborate cu starea de bine indusă de sejurul în Moneasa vor aduce pacienților o mulțime de beneficii în ceea ce privește tratarea diferitelor afecțiuni precum arteriopatii periferice.

Este dovedit de către specialiști în domeniul medical faptul că psihicul are un rol deosebit de important în starea de sănătate a organismului. Așadar, deconectarea de la grijile cotidiene este imperios necesară pentru a putea combate arteriopatii periferice. Și ce alt loc mai bun pentru a petrece un sejur relaxant decât stațiunea balneoclimaterică Moneasa?

Unde se află stațiunea Moneasa pe harta Romaniei?

Cum este vremea la Moneasa?

Abonează-te la newsletter!

Beneficiază în mod regulat de informații actuale despre statiuni balneare, tratamente si oferte speciale. Abonează-te la newsletterul nostru și nu mai rata noutățile: