Totul despre Hotelul Cprioara din Covasna

covasna iul. 14, 2019

Covasna este un loc minunat pentru orice turist.  În 1952 este declarat oraș, iar din 1968 județul poartă numele stațiunii. Explorarea zăcăminte-lor naturale terapeutice a început încă din a doua jumătate a secolului XIX, debutul perioadei de înflorire a stațiunii. La expozițiile de la Triest din 1882 și 1887, apa minerală de la Covasna a obținut medalia de aur.

Hotelul Căprioara e localizat în inima stațiunii Covasna, stațiune ce are un renume internațional, făcând parte din staţiunile cu caracter distinct, datorită bogăţiei sale în resurse naturale ce sunt folosite în prevenirea şi tratarea bolilor sistemului cardiovascular.

Hotelul Căprioara vă oferă la dispoziție un total de 132 camere, 4 apartamente si  4 camere pentru persoane cu dizabilitati. Camerele au fost dotate astfel încât să vă ofere tot confortul necesar pe toată perioada sejurului dumneavoastră.

Centrul de tratament balnear a Hotelului Capriorara

Imagine cu baza de tratament a hotelului Caprioara Covasna

Centrul de tratament balnear, este perfect conectat cu hotelul pentru intimitatea gazdelor. Apele minerale sunt cele mai curative și apreciate din regiune, având proprietăți miraculoase pentru majoritatatea afecțiunilor aparatului cardiovasculator.

Hotelul Căprioara ofera o bază de tratament proprie ce dispune de facilități pentru băi cu apă caldă carbogazoasă, mofete, instalatii pentru electroterapie, kinetoterpaie și bineînteles hidroterapie.

Prin procedurile sale se doreşte oferirea turiștilor a unui sejur cât mai relaxant, încărcat cu energie şi răsfăţ pentru corp şi suflet.

Principalii factori terapeutici ai zonei sunt apele minerale carbogazoase, cele feruginoase, calcice hipotone si hipertone. Respectiv mofetele ce emană gaze usoș readioactive.

Aerul saturat cu ioni negativi detoxifică, liniștește și tratează. Astfel, o plimbare simplă este suficient pentru a avea un somn odihnitor și bun.

Pentru a afla despre procedurile medicale accesați link-ul următor https://statiunibalneare.com/tratamentul-balnear-la-hotelul-caprioara/

Oferta Hotelului Căprioara

Hotelul Căprioara oferă la dispoziția dvs. cazare în 72 camere dintre care 13 camere single, 4 camere pentru persoane cu dizabilități, 51 camere duble și 4 apartamente.

Camerele sunt dotate cu minibar,LED TV, telefon, conexiune internet, baie cu duș, uscător de păr, papuci și halat de baie.

Cameră single la hotelul caprioara covasna

Camerele hotelul oferă un comfort perfect, acestea fiind decorate într-un mod modern și piretenos. Numai bun pentru un sejur de relaxare, prevenție și tratare a anumitor afecțiuni.

Camera dublă la hotelul caprioara covasna

Pentru mai multe informații următoarele date de contact vă sunt la dispoziția dvs.

Tel: (+4) 0267 342 184/342 311/342 370

Fax: 0267 342 136

Email: receptie.caprioara@turismcovasna.ro

Website: www.hotel-caprioara.ro