Despre noi

Fiecare loc vizitat înseamnă o nouă amintire. Pentru că vrem cu toții doar amintiri frumoase, noi te ajutam să le creezi! Fie că-ți dorești să vezi ce evenimente au loc în stațiunea Tușnad, să te relaxezi în Herculane sau pur și simplu să te încarci cu energie din Sovata, aici vei putea găsi informații care să te ajute. Stațiuni Balneare este un portal de referință în care vei găsi sfaturi practice și utile cu privire la starea stațiunilor precum și idei de petrecere a timpului liber.

România se numără printre norocoasele pământuri ce găzduiesc stațiuni balneare. Pe lângă plictiseală și monotonie, aici se tratează afecțiuni de tot felul, de la reumatism și până la tulburări  neurologice, cardiovasculare, respiratorii sau digestive. După un minisejur într-o stațiune balneară, vă veți recăpăta forțele și veți pleca acasa cu gând de reîntoarcere. Stațiuni Balneare este atlasul complet al băilor termale din Romania. Aici vei găsi informații referitoare la gastronomie, evenimente, locuri de vizitat și legende.  Promovăm importanța stațiunilor balneare în turismul și în dezvoltarea economiei țării noastre și oferim multiple sugestii de itinerarii pentru toate gusturile.

Misiunea noastră este de a deveni un promotor cat mai eficient al turismului național balnear. Pentru că, poate au existat situații în care realitatea nu s-a ridicat la înățimea așteptărilor din poze, dorim să vă punem la dispozitie toate informațiile necesare pentru a vă crea itinerariul dorit. Selectăm cu grijă informațiile de actualitate și de interes pentru a vă face căutarea mai ușoară. Site-ul conține informații utile pentru vizite în orice anotimp și pe orice vreme. În plus, tot pe acest portal vei găsi sugestii de cazare, pensiuni recomandate de turiștii sau locuri ascunse, mai puțin vizitate, însă cu un farmec aparte.

Mai mult decat atat, www.StațiuniBalneare.com vă oferă posibilitatea închirierii unei locații în una din stațiunile balneare ale României. Trebuie să selectați locația și data și veți fi redirecționați către o pagină cu mai multe oferte disponibile. Stațiuni Balneare se adresează tuturor călătorilor ce-și doresc să poposească măcar o dată în una din stațiunile balneare din România.

Călătorii, drumeții și haiducii ca tine ne inspiră să cautăm legendele locului, să întrebăm turiști, să ne uităm la documentare ca să te ținem apoi la curent cu noutățile și itinerariile, să dăm de veste că aici, prin România, apele stațiunilor termale fac minuni și calmează suflete.


Va multumim pentru interesul acordat,

Cu mare drag,

Echipa www.StațiuniBalneare.com