Cazare și tratament la Băile Felix pentru pensionari

Turiştii care vin aici au oportunităţi de cazare diverse, la preţuri începând de la 100 lei/cameră în pensiuni şi hoteluri.

  • Hotel Băile Felix Termal este amplasat la 200 m. de centrul staţiunii, la liziera pădurii. Hotelul are 11 etaje şi 114 camere duble, 58 camere single, 6 apartamente, bar de zi cu terasă, seif şi internet la recepţie, parcare. Camerele sunt dotate cu TV, minibar, telefon, aer condiţionat, grup sanitar propriu, uscător de păr, balcon. În incinta restaurantului, se poate lua masa, iar turiştii pot beneficia şi de un centru de tratament modern, posibilitate de hidromasaj, jacuzzi, băi termale cu infuzie de plante, saună, solar, fitness, masaj, 3 săli de conferinţă, salon de manichiură şi pedichiura.
  • Pensiunea Anthimos**** este situată la marginea pădurii, în stațiunea Băile Felix. Locul este unul liniştit, unde turiştii au parte de linişte şi relaxare. Hotelul are în dotare 9 camere duble, 2 camere twin și 2 apartamente Senior.
  • Complexul Verdi este situat chiar la intrarea în Băile Felix şi este dotat cu o piscină cu apă termală şi restaurant. Complexul Verdi are 18 vile cu o capacitate totală de 200 de locuri şi un restaurant. 
  • Hotelul Nufărul a fost renovat complet în anul 2004 şi dispune de toate facilităţile necesare unui hotel de 3* pentru relaxare, odihnă şi tratament
  • Pensiunea Noblesse are 14 camere şi 4 apartamente cu bai proprii, aer condiţionat, balcon, televizoare LCD, cablu Tv, internet wireless, minibar. Camerele au fie paturi matrimoniale, separate sau canapele extensibile. La restaurant, turiştii pot mânca atât feluri tradiţionale cât şi cele feluri de mâncare mai exotică.
  • Vila Crinul este o pensiune cu o capacitate de 16 camere, 4 apartamente modern şi dotate cu cele mai noi utilităţi. Vila este situată aproape de centrul staţiunii şi găzduieşte anual zeci de turişti.

Accesează ofertele de cazare în Băile Felix prin linkul de mai jos.

Booking.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *