Cele mai bune locuri de camping la Praid 2022

Cuprins

Dacă îţi doreşti să fii mult mai aproape de natură şi să simţi sentimentul de libertate pe care aceasta ţi-l oferă, o vacanţa cu familia sau prietenii într-o zonă montană este ideală. Pune cortul în portbagajul maşinii sau pregăteşte-ţi rulota şi descoperă locurile frumoase de camping din România.

Locuri de camping la Praid

Staţiunea Praid este o zonă frumoasă şi renumită din judeţul Harghita. Anual, sute de turişti aleg să aibă o vacanţă în această zonă. Pe lângă atracţiile turistice pe care zonă le oferă, te poţi relaxa în apele termale şi poţi face băi fierbinţi cu apă sărată, acestea având proprietăţi antireumatismale şi antiinflamatoare. Praidul şi-a creat un binemeritat renume propriu, îmbină în mod spectaculos farmecul rustic al satului secuiesc și dezvoltă structuri turistice de tip rural, balnear şi de agrement. Cu ajutorul naturii şi proprietăţile ei vindecătoare îţi încarci bateriile şi îţi oferi momente de neuitat.

Bucsini CE Táborhely

Zona de camping Bucsini CE Táborhely este situată în satul Bucin, componenta a localitatii Praid din judeţul Harghita. Zona de campat este cunoscută pentru frumuseţile sale naturale, dar şi pentru faptul că se afla lângă râul Târnava Mică. Te bucuri de liniştea apei curgătoare şi de peisajele mirifice. În zona găseşti căsuţe unde te poţi caza sau poţi alege să îţi plasezi propriul cort în aer liber.

Camping Stâna de Vale

Stână de Vale din regiunea Sovata deţine unul dintre cele mai frumoase locuri de agrement din România. Zona este perfectă pentru o vacanţă împreună cu familia, dar şi pentru un weekend retras în doi. În funcţie de preferinţele proprii, poţi alege să te cazezi la căsuţele din lemn cu grad diferit de confort sau, în cazul în care vii cu rulota ta, poţi alege să te cazezi în zona special amenajata pentru rulote şi corturi.

Zona de camping Stâna de Vale se afla amplasată în mijlocul pădurii, pe malul paraului Sebeş, la aproximativ 1,5 km de centrul staţiunii Sovata. Este un loc unde te poţi odihni şi te poţi bucura de prospeţimea naturii şi de aerul curat de munte.

Camping Vasskert

Amplasat într-o zonă rustică, Campingul Vasskert este un camping în care poţi ajunge foarte uşor. Campingul îţi oferă accesul la diferite facilităţi. Dacă îţi doreşti să ai o vacanţă într-o zonă plină cu foarte multe locuri de vizitat, dar şi confort, atunci Campingul Vasskert îţi stă la dispoziţie. Se află foarte aproape de centrul stațiunii, la câteva minute de Lacul Ursu și de Lacul Negru, iar cel mai apropriat restaurant se află la 5 minute de camping.

Camping Nemeth

Dacă îţi doreşti să ai parte de toate utilităţile şi de un loc luxos în care să îţi petreci vacanţă, Nemeth este locul perfect. Acesta este situat într-o zonă în care ai acces la multe peisaje naturale de vis. Printre zonele turistice pe care le poţi vizita sunt Lacul Ursu şi Salina de la Praid. Un mare avantaj al acestui loc de camping este că îți pune la dispoziție atât piscină exterioară, cât și interioară în centrul de Spa modernizat cu aparatură nouă.

locuri de camping

Camping Dara

Dacă eşti pasionat de echitaţie şi pescuit, acesta este locul ideal unde trebuie să îţi planifici următoarea vacanţă. Dara’s Camping îţi oferă posibilitatea de a te apropia şi mai mult de natură, datorită locului în care aceasta este amplasat. Acest loc este recomandat celor pasionați de autenticitatea vieții la sat din această zonă. Condițiile sunt favorabile la un preț ceva mai redus, iar oamenii sunt primitori.

Dara îți pune la dispoziție 4 căbănuțe modernizate, fiind unul dintre cele mai frumoase locuri de camping din zonă. Acestea sunt poziționate în mijlocul naturii, iar dimineața când te vei trezi, vei auzi sunetul păsărilor din zonă. Cabanele includ baie cu duș, frigider, internet Wi-Fi și multe alte facilități.

Camping Fekete

Dacă doreşti să îmbini relaxarea cu atracţiile turistice, atunci Campingul Fekete este o alegere nemaipomenită. În jurul campingului ai numeroase atracţii turistice, precum Muzeul satului Bodea Ligia, Ruinele cetăţii medievale de la Subcetate, dar şi Băile Boghiş. Campingul îţi pune la dispoziţie tot ce ai nevoie pentru o vacanţă reuşită. Dacă ai animale de companie, acestea sunt bine venite să te însoţească. Fă-ţi bagajul şi hai să te conectezi cu natura în cele mai frumoase peisaje ale României.

Pensiunea Balazs Praid

Aflată pe malul râului Târnava, în centrul Praidului, Pensiunea Balazs este un loc liniştit şi în care să îţi petreci concediul alături de familia ta. Pensiunea îţi pune la dispoziţie tot ce ai nevoie, începând cu camere mobilate frumos, 4 grupuri sanitare, 2 bucătării complet utilate cu spaţii comune pentru servirea mesei, living-room spaţios la parter. Pe lângă acestea, turişti au parte de curte mare în care îşi pot face grătar, precum şi foişor, leagăn, masă de ping-pong şi loc de parcare.

Partajeaza:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Postări Asemănatoare

stranduri
Cele mai bune stranduri de la Praid

Dacă eşti iubitor de natură şi îţi place să te bucuri de efectele ei benefice, o destinaţie cu bai termale, spa şi saună revitalizează organismul